Ravintolat: Koseli Nepalese Cuisine

Tasty Chicken -annos

Tämänkertaisena ravintolatestauksena on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Koseli Nepelese Cuisine joka nimensä mukaisesti on nepalilaista ruokaa valmistava ravintola. Ravintola sijaitsee osoitteessa Unikkotie 2 eli kohtalaisen lähellä Dixiä ja Sokos hotellia. Ravintolan omat sivut löytää osoitteesta http://www.koseli.fi/.

Kävin ravintolassa lounasaikaan joten ateriavaihtoehdot olivat pöydässä valmiina olevassa listassa. En sitten tiedä onko täällä lounasajan ulkopuolella aterioiden tilaaminen millä tapaa toteutettu, mutta lounasaikana menin henkilökunnan näyttämänä pöytään, valitsin mitä haluan syödä ja pian henkilökunnan tullessa uudelleen kohdalle annoin tilaukseni ja istuin odottamaan. Odottelun aikana kävin hakemassa salaattia salaattipöydästä.

Vaikka satuin lounasaikaan oli ravintolassa suhteellisen hiljaista. Toki blogin kuvien ulkopuolella oli ihmisiä istumassa ja syömässä eli ravintola ei kuitenkaan tyhjä ollut, mutta hirveää tungostakaan ei kyllä ollut. Osasyy tietenkin voi olla myös sekin että menin noin kahdentoista maissa tänne ja monessa lounasravintolassa pahimmat ruuhkat tulevat yhdentoista ja puolen kahdentoista aikaan.

Ravintola on tilava ja lisää paikkoja on kuvasta katsottuna vasemmalla puolella.

Ateriaa ei onneksi kauaa joutunut odottamaan ja pian jo pääsikin syömään. Ateriaan tuli normaalin nepalilaisen ravintolan tyyliin mukana naan-leipä ja pääruoka jossa on riisiä sekä valitsemansa kastike. Kuten jokaisessa muussakin kokeilemassani nepalilaisessa ravintolassa oli täälläkin lautanen samanlainen, eli sellainen missä eri ainekset pidetään eroteltuina toisistaan.

Ruoan maku oli hyvä. Jos pitää yleisesti nepalilaisista ravintoloista ja niiden ruokavalikoimasta on vaikea kuvitella syitä miksi tästäkin ravintolasta ei pitäisi. Varsinainen ateria oli maukas, annoskoko oli hyvä ja naan-leipäkin maistui miellyttävälle. Kokeilemisen arvoinen paikka siis.

Henkilökunta oli tässä paikassa keskimääräistä ravintolaa ystävällisempää, kohteliaampaa ja palveluhenkisempää ja siten positiivisesti joukosta erottuvaa. En siis ole missään ravintolassa huonoa palvelua saanut tai tylyä henkilökuntaa kohdannut, mutta silti täältä jäi palvelutasosta tavallistakin positiivisemmat mielikuvat.

Ravintola ulkoa katsottuna

Tunnelmaltaan paikka on rauhaisa ja viihtyisä, sisustus on siisti ja on kohtalaisen helposti nepalilaiseksi ravintolaksi tunnistettavaa tyyliä.

Kokonaisuutena Koseli Nepalese Cuisine on paikka jota kannattaa käydä kokeilemassa mikäli haluaa nepalilaista ruokaa. Lounasaikaan hintataso oli alan yleiseen hintatasoon verrattuna tavallinen, n. 10 euroa. Halvimmat annokset ruokalistalla oli 9 eur ja hinnakkain oli 13,90 eur.

2 thoughts on “Ravintolat: Koseli Nepalese Cuisine”

  1. Edullista ja nopeaa jos esivalmisteet teetetään kaupungin vuokra-asunnoissa asuvilla nepaleilla pimeästi.
    Onkohan kukaan tutkinut näiden firmojen henkilöstökustannuksia vs. työmäärä…
    Tuon omistajan niminen porukka asustaa yläpuolellamme Tapulissa ja päivittäinen silppuamisen kopina kuuluu kun lattialla eukko silppuaa sipulit, porkkanat ja mätkii lihat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.