Perjantaipullo: Tiny Rebel Beat Box

Tiny Rebelin Beat Box

Tiny Rebel Beat Box on Tiny Rebel -panimon valmistamaa 4.5 % vahvuista American Pale Alea. Olutta myydään ainakin hyvin varustelluissa Citymarketeissa. IBU-arvo oluella on 40.

Pullon etiketti on varsin omaperäisen mielenkiintoinen ja tyylikäs. Pullon aukaistua ensimmäisenä reaktiona oli kiire kipata olutta tuoppiin sillä olut nousi suoraan yli pullosta ja valui pitkin pöytiä. Onneksi kuohuminen pöydälle ei kovin paljoa verottanut juotavasta määrästä ja suurin osa löysi tiensä sinne minne se olisi kuulunutkin.

Tuoksu oluessa on raikas. Aukaisemisen jälkeen vaahtoaminen oli varsin maltilista ja tuoppiin oluen sai kaadettua ilman suuria vaahtoiluita suhteellisen rivakalla tahdilla. Vaahto on hattaramaista ja pitkään pinnalla pysyvää.

Kuten tuoksu on myös maku oluessa varsin kesäinen ja raikas, hedelmäinen ja aavistuksen kirpeyttä sisältävä mutta ei kuitenkaan ylikorostuneesti esiin nouseva. Tasapainoinen maku silti erottuvalla tyylillä. Tunnelmaltaan toimiva kepeä kesäjuoma jota voisi mieluusti nautiskella terasseilla päivää paistatellessa.

Musiikkina tämän kanssa toimi hyvin kevyt viihdemusiikki, mm. Selena Gomez – Back to you tai Rebecca Black – Satellite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.