Pieni leffakauppa

Pieni leffakauppa ulkoapäin

Kaupungissa asumisessa yksi parhaista puolista itselleni on tarjonnan monipuolisuus mm. kulttuurin ja viihteen saralla. Viime viikolla satuin löytämään netistä tietoa että Helsingissä Harjussa (Vaasankatu 27) sijaitsee elokuvia ja televisiosarjoja myyvä liike nimeltään Pieni leffakauppa joten hyppäsin keskustassa ratikkaan ja pärräilin paikalle ihmettelemään minkämoisesta liikkeestä mahtanee olla kysymys.

Toisin kuin nimestä voisi kuvitella, ei liike ole mitenkään erityisen pieni, ei fyysisesti eikä etenkään valikoimaltaan. Valikoimaa riitti useiden hyllyjen verran, tuotteet oli lajiteltu siten että niitä oli inhimillistä löytää ja valikoiman monipuolisuus ei ainakaan jättänyt allekirjoittanutta kylmäksi. Valikoimasta löytyi niin perinteisiä block buster -leffoja kuin suurelle yleisölle vähemmän tunnettuja teoksia – importteja unohtamatta.

Esimerkiksi itseäni ilahdutti havaita että täältä löytyy paljon vampyyrielokuvia joita en omista, joita en ole nähnyt ja myös paljon sellaisia joiden olemassaolosta en edes tiennyt ennen täällä käyntiäni. Ei ole vaikeaa arvata että tänne täytyy suunnata useammankin kerran tulevaisuudessa kun olen etsimässä uusia vampyyrifilmejä – tai melkeinpä mitä tahansa muutakin.

Elokuvia oli niin DVD:nä kuin BluRaynä mutta yksittäisiä käytettyjä Ultra HD -elokuviakin satuin bongaamaan varsin edulliseen hintaan. En kysynyt olisiko siellä ollut myös uusia Ultra HD -elokuvia koska en siihen hätään niitä ollut kuitenkaan ostamassa. Myös televisiosarjojen seuraajille valikoimaa löytyi monipuolisesti eri tyylilajeista.

Paikasta jäi varsin positiiviset fiilikset. Valikoima Pienessä leffakaupassa on hyvä, sen sijainti on sellainen että sinne pääsee keskustasta helposti ratikalla, palvelussa ei ollut mitään valittamista ja hintataso on varsin tolkullinen.

Käymisen arvoinen paikka elokuvien keräilijöille ja harrastajille. Lisätietoja löytää mm. kaupan Facebook-sivulta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.