Rengas pamahti

Kävin viikonloppuna Joensuun suunnalla kuvailemassa kaverini juhlaa. Lähdin Vantaalta kohden itää kahdentoista maissa ja illalla olin jo perillä. Vanhempien luona tuli käytyä ja sunnuntaina sitten menin kuvailemaan ja juhlimaan. Juhlan jälkeen sitten palasin muiden matkalaisten kanssa kohden pääkaupunkiseutua kun Joensuun ja Varkauden välisellä tiellä rengas meni rikki.

Eipä siinä, haju oli melkoinen mikä renkaasta lähti. Pysähdyimme sitten vaihtamaan vararengasta alle kunnes havaitsimme että liikkeessä on pultit pistetty niin kireälle että renkaan vaihto ei onnistu käsipelissä sillä ristikkoavaimella ei saatu sitä enää auki. Soitimme sitten hinauspalveluun ja sitä kautta tuli jokin heebo availemaan renkaan pultit + vaihtoi vielä samalla renkaan alle. Ikävästi hintaa moiselle operaatiolle kertyi 250 euroa. Auts.

Onneksi vararengas oli mukana ja matka pääsi jatkumaan ja ilman ongelmia meni loppuun saakka. Harmillisesti vakuutuskaan ei korvaa osakaskolla rengasrikkoa joten paska nakki kuten tavataan sanoa.

Kuitenkin tärkeintä on että PK-seudulle pääsimme elossa ja turvallisesti joten huonomminkin olisi voinut käydä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.