Uusia yöpöytiä

Kaksi kappaletta uusia yöpöytiä

Kävin joitain päiviä takaperin Vantaan IKEAssa kaverini kanssa etsimässä josko sieltä paikan päältä löytyisi Malm-yöpöytiä. Samalla siellä toki tuli pyörittyä pidemmän kaavan kautta muutenkin, mutta lopulta matkaan tarttui siihen hätään ainoastaan yöpöydät.

Vaikka asun ja elän yksin, halusin silti hommata yöpöytiä kaksi kappaletta sillä pidän siitä että asiat on symmetrisiä sisustuksessa. Vaihtoehtona olisi tietenkin ollut myös siirtää sänky seinustaa vasten jolloin yksi yöpöytä näyttäisi fiksummalta ratkaisulta mutta mikäli sänkyä pitää seinää vasten on pedin petaaminen rasittavan haasteellista. Tästä syystä sänky saa pysyä jatkossakin keskellä huonetta seinää vasten eikä nurkassa kahta seinää vasten.

Ajatuksena on hankkia jossain välissä makuuhuoneeseen toisellekin yöpöydälle pieni Genelecin kaiutin ja kummallekin puolelle samanlaiset yövalaisimet sekä niihin kumpaankin Philips Hue -polttimot jolloin makuuhuoneeseenkin saa monipuolisempia ja miellyttävämpiä valaistuksia.

IKEA:n Malm tuntuu lyhyen käytön perusteella varsin toimivalta ja siistiltä yöpöydältä joten toivottavasti nämä kestävät pidemmänkin aikaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.