Sonata Sinfonica tuli nähtyä

Tony Kakko ja Jyväskylän sinfoniaorkesteri

Viikonloppuna lauantaina tuli pärräiltyä autolla Jyväskylään katsomaan Sonata Sinfonicaa. Kyseessä oli Jyväskylän sinfoniaorkesterin ja Sonata Arctica -yhtyeen laulajan Tony Kakon yhteisesitys missä pääsi kuulemaan Sonata Arctican kappaleita orkesterin kanssa sovitettuna. Kapellimestarina toimi Jukka Myllys.

Kappaleet olivat pääosin uudempaa tuotantoa, mutta vanhemmista kappaleista kuultiin Tallulah sekä Revontulet. Koko settilista on nähtävissä setlist.fm sivustolla.

Omaan makuuni esitys toimi hyvin, vaikkakin olisin kaivannut enemmän myös vanhempia kappaleita. Tämä johtuu tietenkin siitä että vanhempi tuotanto on itselleni kovemmin puhkikulutettua materiaalia, mutta tällaisenaankin esitys oli näkemisen arvoinen.

Itselleni parhaiten toimi kappaleet Juliet, We are what we are, As If the World Wasn’t Ending sekä Revontulet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.