Blendauksia vol. 3

Tämänkertaiset raaka-aineet

Tämänkertainen blendailu on yhä marja- ja hedelmäpainotteinen juoma. Kiinteiksi raaka-aineiksi päätyi puolukkaa, mustikkaa, banaania sekä omenaa ja nestemäisempinä aineina sekaan löysi maito ja jogurtti.

Koska nämäkin menevät kaikki sekaisin järjestyksellä ei liene suurta merkitystä. Heitin itse pohjalle puolukkaa ja mustikkkaa, päälle sitten banaanin ja puolikkaan omenan. Viimeisenä sekaan seurakuntaan päätyi maitoa ja jogurttia jonka jälkeen ainekset olivatkin löytäneet paikkansa.

Mustikka on hallitseva värikentässä jo pienissä määrin

Maku oli tälläkin kertaa mieluisa. LIDL:n maustamaton jogurtti tuntui toimivan asiallisesti tässäkin tarkoituksessa eli lisäämään kiinteyttä juomaan. Pidän blendauksissa siitä että juoma on paksumpaa kuin maito, koska tällöin tulee ainakin illuusio siitä että se on täyttävämpää.

Puolukka antaa hyvän lisämaun mutta sen kanssa on oltava varovainen sillä pienikin määrä sitä nousee helposti vahvasti makukenttään. Sen kanssa banaani ja omena ovat hyviä antamaan vastineeksi hieman makeuttakin jotta maku ei jää liian kirpeäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.