From Fatness To Fitness – viikko 03

Lauantai 2019-02-23

Viikko on jälleen kulunut edellisestä From Fatness To Fitness postauksesta joten on tuttuun tapaan aika laittaa viikon lenkit myös tänne blogiin näkyvin.

Mitään kovin poikkeavaa lenkkeilyssä ei ollut, ainoastaan yksi tavallisuudesta poikkeava lenkki sunnuntaina kun kävin valokuvailemassa ja torstaina tekemäni lenkki jossa keskivauhti ylitti 7 km/h nopeuden. Ajattelin että jos en kesällä pääse tuohon vauhtiin kesäkamppeissa (lenkkarit ja ohuempi takki) niin sitten sietää vähän ryhdistäytyä, mutta näemmä jo onnistuin tuon rajan ylittämään talvikengissä ja talvitakissakin kun sää oli hyvä, kengännauhat ei auenneet ja tiellä ei ollut lunta.

Pidemmittä puheitta pistetään viikon lenkkien kuvat taas tähän.

Perjantai 2019-02-22
Torstai 2019-02-21
Keskiviikko 2019-02-20
Tiistai 2019-02-19
Maanantai 2019-02-18
Sunnuntai 2019-02-17. Mukana oli kamera joten siksi vauhti oli todella hidas.

Kuten kuvista voi havaita aamuisin on vielä pimeää. Ainoastaan sunnuntain kuva on valoisa, mutta se onkin otettu päivällä. Normaalisti aamulenkkini ajoittuvat noin 06:30 – 07:10 välille, eli lähden yleensä joskus puolen seitsemän aikaan liikkelle tai sen jälkeen ja yleensä tulen kymmentä yli seitsemän viimestään takaisin. Tietenkin vaihtelee täysin päiväkohtaisesti, mutta yleensä johonkin tuohon haarukkaan lenkit ovat tällä hetkellä ajoittuneet.

Lenkit ovat tuottaneet välillisesti myös painon pudotuksellista tulosta kuten alla olevasta kuvasta voi havaita. Toki lenkkeily ei kovin paljoa suoranaisesti painoa pudota, mutta kun lenkkeilee tarpeeksi ei halua pilata hyvää flowta syömällä ainakaan joka päivä aivan järjettömän epäterveellisesti ja siten se välillisesti auttaa myös painon pudottamisessakin. Tietenkin myös parisataa ylimääräistä poltettua kaloria päivässä on aina kotiinpäin sekin.

Keskiarvo 106,02 kg, viime viikolla keskiarvo oli 106,79 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.