From Fatness To Fitness – viikko 04

Kuten aikaisempina viikkoina on sunnuntaina aika laittaa tähänkin näkyviin lenkkeilyiden edistymiset sekä painon kehitys. Kuluneella viikolla ei ollut mitään poikkeamia, ainoastaan yhtenä päivänä lenkistä ei saanut tilastoja kun kello stoppasi jo alle neljän minuutin kohdassa. Mahdollisesti kello ollut siten että olen painanut hanskalla sen lenkin stoppiin tai jotain muuta vastaavaa, mutta kuitenkin tavallinen lenkki silloinkin tuli heitettyä.

Lauantai 2019-03-02
Perjantai 2019-03-01. Kello stoppasi melkein heti alussa joten tästä ei saanut todellista tietoa. Matka kuitenkin oli normaali hieman yli kahden kilometrin vakioreitti.
Torstai 2019-02-28. Ennätysnopeus, mutta jalassa olikin kesälenkkarit.
Keskiviikko 2019-02-27.
Tiistai 2019-02-26.
Maanantai 2019-02-25.
Sunnuntai 2019-02-24.

Paino oli tälläkin viikolla paljon mutta vähenemään päin. Viime viikon keskivarvo painossa oli 106,02 kg kun tämän viikon keskiarvoksi jää 105,58 kg.

Noin puoli kiloa keskiarvo pudonnut siis joka on ihan hyvä. Keskiarvo on paras mittari luultavasti itselleni painossa ja sen pudotuksessa kokonaiskuvaa arvioiden viikolta koska päivätason vaihteluita on paljon. Tietenkin jos harrastaisi bodaamista tai vastaavaa niin varmaan tulisi mietittyä muita metodeita koska lihas painaa enemmän kuin läski, mutta koska en harrasta moisia on nykyinen tieto tarpeeksi hyvä.

Tästä on hyvä jatkaa!

Viime viikon keskiarvo oli 106,02 kg joten alemmas on tultu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.