Rupesin tubettamaan

Tänään sain vihdoin ja viimein aikaiseksi siirtyä myös tubettamaan eli tekemään ja laittamaan videoita YouTubeen. Ajatuksena tämä on ollut jo jonkin aikaa mutta tänään vapaapäivänä sitten sain tehtyä videon joka on tarpeeksi välttävää tasoa ensimmäiseksi videoksi. Idea tähän videoon tuli jo viikonloppuna mutta halusin kuvata tämän luonnonvaloa hyödyntäen keinovalon sijaan.

Toki olen aikaisemminkin muutaman yksittäisen videon sinne laittanut, mutta videot ovat vielä piilotettuina tai vaihtoehtoisesti sellaisia että niissä ei ole allekirjoittanutta näkynyt. Käytännössä siis pianomusiikin musavideo, muutama pelivideo (loppuskenet jostain pelistä) tai lyhytfilmejä jotka on vielä piilotettuna mutta mahdollisesti myöhemmin laitan ne julkiseksi.

Ajatuksena on ruveta tekemään videoita jonkinlaisella syklillä itseäni kiinnostavista aiheista eli käytännössä luultavasti liittyen videoihin, ääneen, musiikkiin tai johonkin sellaiseen. Aika näyttää mihin suuntaan kanava kehittyy vai kehittyykö mihinkään, mutta ainakin nyt se on vihdoin ja viimein aloitettu.

Kanavan kielenä on lontoo ja lausunta on aivan kamalaa tasoa, mutta siitä sitä ajan saatossa kehittyy. Ensimmäisen videon aiheena on Rode NTG-2 mikrofonin demonstraatio Zoom H4n:n kanssa.

Kanavani löytyy YouTubesta nimellä ItsMeAleksi tai suoralla linkillä https://www.youtube.com/channel/UCRyDCVMVesUEy6UIuukz_ig joten ei muuta kuin kanava tilaukseen ja seurantaan 🙂

Laitan vielä tähän loppuun upotuksena ensimmäisen videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.