From Fatness To Fitness – viikko 12

Keskiviikko 2019-04-24

Viiko on taas vierähtänyt ja aika tehdä lyhyt postaus lenkeistä viime viikolla. Ainoastaan kaksi lenkkiä on tallentunut, en tiedä mitä tapahtui kolmannelle (ilmeisesti ei ole kellosta jostain syystä synkronoitunut kännykälle ja huomasin asian katsoa vasta tänään).

Kuitenkin pääsiäisen jälkeen muutamat kävelylenkit tuli tehtyä kuten aikomus oli. Muutamana puuttuvana päivänä en träkännyt lenkkiä koska hyötyliikuntana tuli lenkin verran matkaa kaupungilla pyöriskellessä. Yleensä kaupungilla pyöriessä useampi kilometri tulee kävelyä, mutta monesti tulee käytyä liikkeissä sisällä jolloin GPS-signaalit antaisi järjettömiä tuloksia jossain vaiheessa eikä siitä saisi sen realistisempaa kuvaa enkä sen takia pidä träkkäyksiä niissä päällä.

Tiistaina aamulla oli kaunista ja kesäistä

Paino pysyi keskiarvoltaan about samoissa lukemissa. Tälläkin viikolla parina päivänä paino on ollut suhteettoman korkea aamupainon osalta, mutta sitten muutamana muuna aamuna on selvästi jo menty alaspäin.

Pitänee ilmeisesti ryystää vielä nykyistäkin enemmän kahvia että päivän ruoka ei jää majailemaan sisälleni tarpeettoman pitkiksi ajoiksi 😀

Keskiarvo oli 105,21 kg, viime viikolla oli 105,28 kg

Tästä kuitenkin on hyvä jatkaa ja hieman keskiarvo tuli kuitenkin alas. Ensi viikollakin tulee poikkeuksia luultavasti lenkkiin ainakin yhden päivän osalta koska on tulossa vappu. Jos jonnekin innostun illaksi lähteä pyörimään on tietenkin selvää että nukun pitkään enkä aio väkisin itseäni kiskoa aamulenkille vapaapäivänä sillä tärkeää on myös pitää balanssia levon osalta.

Kohden uutta viikkoa siis mennään hyvillä mielin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.