Televisio seinällä!

Allekirjoittanut itse datauspisteellä asennuksen jälkeen säätämässä näytön asetuksia. Kuvasta kiitos serkulleni Hudelle.

Kuten viime viikon tiistaina kirjoitin olohuoneen järjestyksen vaihdosta kertovasta postauksessa oli ajatuksena pistää televisio seinälle tietokoneen näytön yläpuolelle toiseksi näytöksi. Viime viikon keskiviikkona serkkupoika tuli sitten työkalujen kanssa käymään ja asensi telineen seinälle.

Teline joka tuli laitettua on Mozin valmistama Super Solid Full-motion B3 joka sopii kuvauksen mukaan 37-90″ televisioille. Television telinettä myydään ainakin Verkkokauppa.comissa 89,90 euron hintaan joten hinnallakaan tuotetta ei ole pilattu.

Seinätelineen asennus meni suhteellisen nopeasti kun ensin saimme mietittyä mille korkeudelle teline olisi hyvä laittaa. Alunperin mietin telinettä 10 cm korkeammalle kuin missä se nyt on, mutta onneksi mieltä tuli muutettua ja telinettä tuli laskettua alemmaksi ennen asennusta sillä nyt korkeus tuntuu varsin optimaaliselta suhteessa alapuolella olevan ensisijaisen näytön korkeuteen.

Telineessäkin televisiota voi laskea vielä alemmaksi halutessaan koska televisioon tulevat kiinnitysraudat antavat liikkumavaraa useammallakin ruuvin kohdalla, mutta tämä on itselleni hyvä joten moiselle ei ole tarvetta.

Kokonaiskuva olohuoneen oven luota katsoessa. Pyörivä video on musiikkivideo eikä K18 vaikka pysäytyskuvausta siltä saattaisi näyttääkin. Pervot.

Televisiota voi liikutella telineen avulla eteen ja taaksepäin jonkin verran ja kulmaa voi kääntää siten että jos sohvalla röhnöttää voi television kääntää vinoon että sitä on sohvalta parempi katsoa. Lisäksi televisiota saa kuvastakin havaittavasti käännettyä alaspäin 15 astetta. Enempää astekulmaa ei voi kääntää, mutta onneksi tämä on omalle käytölleni tarpeeksi paljon sekin.

Ensikokemukset ovat olleet todella positiiviset. Televisiolle tuli taas käyttöä eikä se jää tyhjänpantiksi pyörimään, tietokone sai toisen näytön käyttöönsä josta on hyvä katsella YouTubea taustalla ja tietenkin pelailla joitain videopelejä halutessaan ja yleisesti seinälle sijoittelu tuntuu olevan siisteyden kannalta pätevä ratkaisu. Tästä on hyvä jatkaa nörttäyspisteen hiomista vähän kerrassaan parempaan suuntaan 🙂

2 thoughts on “Televisio seinällä!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.