From Fatness To Fitness – viikko 13

Torstai 2019-05-02

Viikko on taas humahtanut ja varsin hiljaiseksi jäi tämä viikko erillisten lenkkien osalta. Ainoastaan kahtena päivänä sain lenkin tehtyä varsinaisena lenkkinä ja muina päivinä jätin ainoastaan hyötyliikunnaksi joissa onneksi kuitenkin määrällisesti ollaan lähes samoissa määrissä kuin lyhyillä lenkeillä.

Suurimpana syynä vähäiseen lenkkeilyyn tällä viikolla on ollut yksinkertaisesti ajan puute. Monesti on mennyt nukkuessa pidempään että unet eivät jää liian lyhyeksi jolloin aamulenkkiä ei ole kerennyt tekemään. Pientä lämpöilyä on tänä viikonloppuna taas ollut joten olen suosiolla jättänyt fyysiset rasitukset mahdollisimman vähälle.

Eipä siinä, toivottavasti pian taas pääsisi jatkamaan enemmän lenkkeilyitä.

Maanantai 2019-04-29
Sunnuntai 2019-04-28

Paino junnasi käytännössä samoja lukemia kuin viime viikollakin, hieman kohoten. Päiväkohtainen vaihteluväli oli tälläkin viikolla suurta joten ei mitään merkittävää muutosta. Ensi viikosta asti on ajatuksena (jos muistan:D) pitää kirjaa kaikesta mitä syön ja juon jotta näen tarkkailla syönkö paljon suolaa tai muuten epäterveellisesti.

Paino noudattaa lähes jokaviikkoisen käyrän mukaista mallia, muutamia päiviä selkeää kohoamista josta taas sitten takaisin askel kerrallaan.

Tästäkin huolimatta matka jatkuu! Ensi viikolla ruokapäiväkirjan pitoon jotta on sitten ravintoterapeutille näyttää jotain konkreettista mitä kaikkea syö eri päivinä 🙂

PS: Tämä postaus tuli tänään hieman normaali postauksista myöhässä sosiaalisten aktiviteettien aiheuttamien viivästyksien vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.