Päiväpeiton päivittämistä

Tumma päiväpeitto antaa mukavan kontrastin seinien väreille

Kuten joku aika takaperin kirjoitin vaihdoin leveästä parisängystä takaisin 90 cm kapeaan sänkyyn. Koska sänky vaihtui oli tarvetta vaihtaa myös päiväpeitto sillä parisängyn päiväpeitto oli suhteettoman suurikokoinen kapealle sängylle jonka seurauksena merkittävä osa peittoa roikkui epämiellyttävästi lattialla.

Koska päiväpeiton vaihdolle oli tarvetta (enkä halunnut käyttää kaapistani löytyvää vanhaa tumman punaista päiväpeittoa tämän kanssa) pääsin pähkäilemään värin kanssa. Huoneen seinät ovat valkoiset joten koin loogiseksi valita päiväpeiton värin sen vuoksi mustaksi. Pidän mustan ja valkoisen luomasta kontrastista ja molemmat toimivat mukavan tasapainoisesti keskenään. Täysin mustaa päiväpeittoa en löytänyt Koivuklylän K-Citymarketilta joten jouduin ottamaan jonkinlaisella kuvioinnilla olevan version sillä en jaksanut lähteä metstästämään päiväpeittoa muualtakaan.

Peitto on hyvä ja siisti ja sopii sisustukseen joten tällä mennään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.