Kuvia Taiteiden yöstä

Muutama viikko takaperin oli Helsingissä Taiteiden yö (15.8.2019). Kävin siellä parin kaverini kanssa pyörähtämässä ja tuttuun tapaan kamera kulki mukanani sielläkin. Laitetaan siis muutama satunnainen kuva tänne blogiinkin Taiteiden yöstä.

Pääsääntöisesti ilta meni pyöriskellen ristiin rastiin vailla suurempia päämääriä. Siis samaan tapaan kuin ihmisten elämäkin tavallisesti tuppaa menemään, leijaillen vain roskana elämän tuulessa kokien illuusiota vapaudesta, suunnasta ja tarkoituksesta tiedostamatta kuitenkaan minne tuulet mahtavat lopulta kuljettaa ja mitä siellä mahtaa odottaa. Tästäkin huolimatta laitetaan nyt niitä kuvia 🙂

Kuvat on otettu Fujifilm X-T2:lla käyttäen objektiivina sen 18-55 kittiputkea jonka valovoima on F/2.8-4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.