Kokkailukeskiviikko: Pasta tofettea chilisoossissa

Hyvää mutta ei kovin kaunis annostelu

Tämänkertaisena ateriana toimii pasta tofettea ananaksen kanssa laitettuna sekaan chilisoossia ja tabascoa.

Aterian valmistaminen on tuttuun tapaan mutkatonta. Vettä kattilaan, odottaa sen verran että vesi kiehuu tai ainakin lähestulkoonsa kiehuu ja sen jälkeen heittää veteen pasta tofette -pussin sisällön. Heitin koko 500 gramman pussin koska tarkoitus oli tehdä aterian lisäksi myös tästä eväät seuraavalle työpäivälle.

Kun pasta oli sopivan pehmeää omaan makuun (n. 11 minuuttia taitaisi olla ohjeessa) heitin ylimääräiset vedet lavuaariin, kippasin Rainbowin Chili-pastakastikepurkin sisällön kattilaan ja hämmentelin. Sen jälkeen vielä oli hyvä heittää purkillinen ananasta mukaan seuraksi ja viimeistellä maku tabascolla. Tabscoakin tuli heitettyä reilulla kädellä sekaan jotta makuun sai hieman edes yritystä.

Aterian ainesosat

Maku ateriassa oli ihan hyvä mutta silti tarpeettoman pelkistetty. Ensi kerralla varmaankin on hyvä koettaa sekaan heittää jotain muutakin.

Herkkusieniä oli alunperin tälläkin kerralla jo tarkoitus heittää mukaan mutta olivat mokomat päässeet jääkaapissa jo näkemään parhaat päivänsä eikä niitä enää halunnut saati uskaltanut ruokaansa laittaa. Hyvä muistaa jatkossa että tuoreehkot herkkusienet eivät kovin kauaa pysy syömäkuntoisina vaan ne kannattaa valmistaa mahdollisimman pian valmiiksi ateriaksi 🙂

Kokonaisuutena varsin edullinen ja syömäkuntoinen eväs johon kannattaa kuitenkin laittaa jotain muutakin kuin mitä itse laitoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.