Lepotuoli kuuntelupaikalle

Lepotuoli on erinomainen lisä kuuntelunautintoon

Kuten aikaisemmin tänne blogiin kirjoitin siirsin CD-soittimet, lattiakaiuttimet ja muut hifivekottimet makuuhuoneeseen ja hankin sinne laitetelineen eli kansan kielellä “räkin” tälle laitteistolleni. Yksi merkittävä ja tärkeä osa musiikin kuuntelunautintoa tulee kuitenkin niinkin tavallisesta asiasta kuin istuimesta. On mukavaa ja helppoa rentoutua ja kuunnella musiikkia jos istuinkin on mukava. Huonolla tuolilla hyvä äänentoisto jää helposti hieman vajaaksi koska epämukavan asennon takia osa keskittymisestä ja rentoutumisesta unohtuu taka-alalle epämukavan asennon tai istuimen vuoksi.

Tori.fi sivustolta nojatuolia etsiessäni bongasin kuitenkin myynnissä myös lepotuoli-nimellä kulkevan tuolin. Katselin että tuoli näyttäisi hyvälle ja vaikuttaisi olevan monipuolisempi kuin tavallinen nojatuoli joten tartuin tilaisuuteen ja otin yhteyttä myyjään. Sovimme kaupat ja pari päivää siitä tuoli sitten tulikin kotiini. Myyjä siis toi tuolin alaovelle asti josta sen sitten siirsin asuntooni hissiä apuna käyttäen.

Tuoli on Askon valikoimasta RIKU-recliner nimellä löydettävä tuoli (löytyy täältä) ja jonkin aikaa nyt tätä käyttäneenä jo olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Erityisen mukava ominaisuus tuolissa on sen jalkatuki ja kallistuminen lähes vaakatasoon. Mikäs sen mukavampaa kuin laittaa hyvä levy soimaan ja oikaista itsensä pitkälleen ja antaa musiikin viedä mukanaan.

Musiikin kuuntelun määräkin on kasvanut merkittävästi uuden tuolin myötä, joten tästä voi helposti päätellä että tuoli on tehnyt tehtävänsä ja lisännyt nautintoa elämään suoraan sekä välillisesti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.