IKEA-hyllyn paluu

IKEA-hylly löysi tiensä makuuhuoneeseen

Pidempiaikaiset blogin lukijat ovat saattaneet havaita näiden postauksieni perusteella taipumukseni vaihdella huonekaluja, siirtää niitä asunnossa eri paikkoihin, heivata niitä pois käytöstä ja myöhemmin ottaa niitä jälleen uudemman kerran käyttöön. Näin tälläkin kertaa.

Jo pitkä aika (vuosi tai jotain?) sitten ostamani IKEAn hyllykkö on kerennyt kiertämään aiemmin asunnossani makuuhuoneessa sekä käytävällä ja olenpa hetkellisesti sitä mallaillut myös olohuoneeseen aikoinani. Olohuoneessa se oli liian syvä jotta olisi ollut sopiva muiden kalusteiden kanssa ja pidemmän aikaa hylly lepäili käytävällä toimien vinyylilevyjen sijoituspaikkana. CD-hyllyn löydettyä tiensä kaapin viereiseen tyhjään tilaan sai tämä hylly mennä huilaamaan häkkivarastoon odottamaan takaisin paluuta.

Koska asuntoni sisustus on muuttunut ja hifi-setuppi on siirtynyt makuuhuoneeseen (lue täältä) oli tarvetta saada vinyylilevyt käytännöllisen etäisyyden päähän kuuntelupaikasta. Koska tämä hyllykkö on kuin tehty vinyyleiden säilyttämistä varten lähdin häkkivarastolta hakemaan alakerrasta hyllykön takaisin ja nostin sen aikaisemman televisiotason tilalle.

Nyt on näppärästi taas hyllykkö käytössä minne saan vinyylilevyni säilöttyä siististi ja käytännöllisesti ja kasvuvaraa vinyylivarastolle on vielä kuukausiksi tai vuosiksi eteenpäin. Edes yhtä välikköä ei tule omista vinyyleistä vielä täyteen joten kun ensin vinyyleiden määrä kasvaa edes niin paljon että yksi väli tulee täyteen on vielä sen jälkeen seitsemän hyllyä jäljellä.

Käytännöllisesti hyllyn päälle sai mahtumaan hyvin myös viherkasvin, mesh-boksin, Sonoksen kaiuttimen sekä tulostimen joten nyt on käytännöllisyys kunnosa myös näiltä osin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.