Näyttö telineeseen

Näyttö tuli jälleen nostettua telineelle

Jokunen tovi takaperin innostuin vihdoin laittamaan tietokoneen näytön paremmalle telineelle kuin mitä sen mukana tullut jalka on. Ostin uuden näytön heinäkuussa ja siitä asti olen pitänyt näytössä kiinni sen omaa jalustaa.

Acer Predator X34P -monitorin oma jalusta on kyllä hyvä ja se tarjoaa hyvät perus säädöt joten sen puolesta tarvetta vaihdokselle ei olisi ollut. Kuitenkin monitorin oman jalustan isoin ongelma on sen viemä pöytätila – monitorin jalka ottaa tilaa pöydältä todella paljon syvyyssuunnassa joten koko pöytä käytännössä menee täyteen sitä käytettäessä.

Kaapissani oli vielä kaveriltani jo vuosia lainassa ollut monitorin jalka joten ruuvailin monitorin oman jalan irti ja nakkasin X34P:n kiinni tähän toiseen jalustaan. Muutos on käyttömukavuudessa merkittävä sillä pöytä ei enää näytä lähellekään yhtä törkyiseltä kuin se näytti aikaisemmin. Kuten kuvasta huomaa, näyttää pöytä yhä todella törkyiseltä, mutta silti merkittävästi vähemmän kuin aikaisemmin.

Jossain vaiheessa olisi mukava teetättää omaan käyttöön mittatilaustyönä jokin tolkullinen työpöytä joka ottaa huomioon omat toiveeni ja tarpeeni mm. johtojen sijoittelun suhteen, mutta siihen asti pienillä askeleilla on taas menty hieman parempaan suuntaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.