Hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä!

Raketteja tuli nähtyä

Lyhyesti vuoden vaihteesta

Vuosi ja siinä sivussa myös kokonainen vuosikymmen vaihtui. Tällä kertaa vuosi onneksi vaihtui merkittävästi paremissa merkeissä kuin viime vuonna (jolloin siis sain juuri ennen vuoden vaihdetta kuulla isäni pois nukkumisesta).

Tänä vuonna olin ottamassa uutta vudotta vastaan Keravalla muutaman seurakuntakaverin luona. Väkeä oli siellä tupa täynnä, ilta meni rennosti pelaillen erilaisia pelejä ja puolen yön maissa kävimme katsomassa Keinukallion urheilupuiston mäen päältä rakettien ampumista.

Palasin kotiin vasta kolmen jälkeen aamuyöllä joten ilta meni varsin mukavasti ja rauhallisesti mutta myös tolkulliseen aikaan tuli käytyä unillekin.

Kello kolmea aamuyöstä ei voi mainita ilman että tämä meemi tulee mieleen

Blogin tietoja

Kirjoitan myöhemmin tänne blogiin tuttuun tapaan myös erillisen vuosikatsauksen ja erinäisiä postauksia taakse jääneen vuosikymmenen vaiheista kuvien kanssa (jota en voi vielä tehdä sillä verkkolevy on huollossa enkä saa kuvia kaivettua ennen sitä), mutta tähän postaukseen teen vain lyhyen katsauksen vuoden 2019 blogailuihini. Tämä lähinnä siksi että itseäni kiinnostaa jonninjoutavat tilastotiedot 😀

Vuonna 2019 blogipostauksia tuli julkaistua 275 kappaletta joka tarkoittaa siis keskimäärin 22,91 postausta per kuukausi tai 0,75 postausta per päivä.

Leffalauantai- sekä Perjantaipullo-postauksia julkaistiin 52 kumpaakin joten suurin osa blogin postauksista siis on käsitellyt jotakin muuta kuin oluiden tai elokuvien arvosteluita. Keikkakuva-postauksia mahtui kuluneelle vuodelle 14 kappaletta joka on saman verran kuin Hifistelyt-kategorian alla olevien postauksien määrä viime vuoden puolella.

Sivulatauksien määrä blogissa oli viime vuonna 16548 kappaletta ja kävijöitä on ollut hieman päälle 9900. Suurin osa käyttäjistä on ollut ensikertalaisia (eli luultavasti hakukoneiden hakutuloksien kautta satunnaisesti tänne tiensä löytäneitä), mutta palaavia käyttäjiäkin on ollut yli 650. Tietenkin voi olla että käyttäjä on uudemmankin kerran löytänyt blogiini hakutulosten kautta, mene tiedä.

Suosituin postaus viime vuoden puolella on ollut Perlenbacher Premium Lager -olutpostaus (lue täältä). En sitten tiedä sattuuko joku tai jotkut lukijat vain tulemaan blogiini aina sivuhistoriansa kautta ja kyseinen postaus on ensimmäinen mitä selain tarjoaa vai onko kyseinen olut ihmisiä enemmänkin kiinnostava. Kyseistä postausta on katsottu 939 kertaa viime vuonna.

Toiseksi suosituin postaus on Jensen Omni Mesh -järjestelmän postaus (lue täältä) jota on katsottu 669 kertaa ja kolmatta sijaa suosiossa pitää PS2 to HDMI -converter (lue täältä) 596 katselukerralla. Varsin teknologiapainotteisesti siis on blogiin löydetty.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä siirtyä alkaneeseen vuoteen! Vuosikatsausta viime vuodesta koetan värkkäillä viimeistään sunnuntaille muiden menojeni antaessa aikaa kirjoittamiselle.

Mukavaa alkanutta vuotta, olkaa ihmisiksi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.