Keikat: Machinae Supremacy @ On The Rocks 2020-01-09

Robert “Gaz” Stjärnström

Viime viikolla olin ensimmäisellä keikalla alkaneella vuosikymmenellä. Artisti jota lähdin kaverini kanssa katsomaan oli ruotsalainen melodista chiptune-metallia soittava Machinae Supremacy.

Olen kuunnellut bändiä jo yli kymmenen vuotta joten mikään uusi tuttavuus yhtye ei missään nimessä ollut. Olen myös käynyt heidän keikoillaan muutamia kertoja aikaisemminkin, mutta edellisestä keikasta on kulunut aikaa luultavasti jo lähemmäs kymmenisen vuotta joten oli hyvä aika käydä katsomassa minkälainen on bändin livemeininki tätä nykyä.

Lyhyesti ilmaisten keikka oli erinomainen, täynnä energiaa, bändi otti yleisön hyvin ja yleisö oli täysillä meiningissä mukana. Meininki oli hyväntuulinen joten mikäpäs sen mukavampaa kuin huomata että hyvä bändi on pysynyt hyvänä myös keikoilla kaikkien kuluneiden vuosien jälkeenkin! Blogilleni tuttuun tapaan laitan muutamia kuvia keikalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.