Potkulautailukausi avattu

Akku latautumassa ja GoPro valmiina kuvaamaan

Kevät on jo pitkällä täällä etelän suunnalla, lunta ei näy missään eikä ole hetkeen näkynyt ja eilen sää oli kaunis ja aurinkoinen kuin morsian hääjuhlassa, joten oli hyvä aika kaivaa viime syksynä hankkimani sähköpotkulauta (lue täältä) esiin ja lähteä katsomaan keväistä Vantaata kahden pyörän päällä rullaillen.

Akkujen latautuessa täyteen virittelin GoPron potkulaudan keskitolppaan kiinni. Mietin useampaa erilaista ratkaisua, mutta kaksipuoleisella teipillä varustettu pidike vaikutti varsin passelilta tähän käyttöön. Ei ollut ensimmäinen kerta eikä luultavasti viimeinenkään kerta kun erehdyn sillä pieneen töyssyyn osuessa GoPro otti kauniit lennot asfaltille. Näin se homma etenee. Onneksi kuitenkin sain sen videolle joten postauksen lopussa on vielä video missä näkyy kauniin keväinen sää ja GoPron ilmalento 🙂

Muuten ajelu meni varsin mukavasti. 7.8 km ajolenkin heitin ja 31 % akkua jäi vielä jäljelle. Akku kuluu siis suhteellisen nopeasti, mutta lyhyen matkan ajoihin tämä tuli itselleni hommattuakin joten siihen käyttöön akkukesto on enemmän kuin riittävä. Kunhan säät paranevat täytynee tähän vielä hommata kunnon lukko että tämän kanssa voi lähteä käymään vaikka kaupassakin ja jättää tämän lukittuna pihalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.