Muutama testikuva iPhone 11:lla

Olen käyttänyt iPhone 11 -puhelinta viime vuoden loppupuolelta saakka joten voisin monien aikaisempien omistamieni puhelinten tapaan laittaa tänne blogiin muutamia testikuvia joita olen räpsinyt puhelimella menemään.

Tähän mennessä iPhone 11:n kamera on ollut joko paras tai toiseksi paras, sillä yhä edelleen joitain vuosia takaperin hetken omistamallani Huaweilla oli kameran väritoistoissa jotain sellaista mitä olen kaivannut muihinkin puhelimiin.

Olen myös Maustetytöt-yhtyeen keikkakuvat ottanut tämän puhelimen kameralla ja jakanut ne aikaisemmin jo tänne blogiin joten ne kannattaa myös käydä katsomassa mikäli kamera kiinnostaa mustavalkoisten kuvien osalta. Keikkakuvat löytyy täältä.

Aikaisemmin täällä blogissa on nähty sekalaisia testikuvia Huawei P10 -kameralla (lue täältä), iPhone XS Maxilla (lue täältä) sekä iPhone 7 Plussalla (lue täältä). Lisäksi erinäisiä testikuvia on myös GoPro 7 Hero Blackilla (lue täältä) sekä tietenkin varsinaisilla kameroillakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.