Perjantaipullo: Port of Discovery

Liettualaisen Rinkuškiain panimon Port of Discovery on 4.5 % vahvuinen american lager jonka kantavierre on 11,2º. Harmillisesti muita tietoja sitten oluesta en löytänytkään joten teknisiä tietoja voi koettaa itse metsästää paremmalla menestyksellä mikäli aihe kiinnostaa. Olutta myydään ainakin joissain K-kaupoissa.

Pullo on siisti ja tyylikäks vaikkakaan ei mitenkään suuresti massasta poikkeava. Eipä sillä, tällaisena se toimii hyvin hillityn olemuksensa vuoksi. Tuoppiin kaataminen käy suhteellisen nopeasti, vaikkakin paksun ja kermaisan pinnalle muodostuvan vaahdon vuoksi ei koko pulloa tuoppiin saanut kaadettua yhdellä humautuksella.

Väri tuoppiin kaadettuna on kauniin kuparinkeltainen. Tuoksu oluessa on mieto ja imelänpuoleinen. Suutuntuma on keskitäyteläinen, lähestulkoonsa jopa täyteläinen. Maku on rento ja miellyttävä. Siinä on hivenen yrttistä raikkautta ja imelää olemusta kuitenkaan kallistumatta liiaksi mihinkään suuntaan. Hyvä ja tasapainoinen olut jota mieluusti näkisin muissakin kaupoissa valikoimissa.

Musiikkina tämän kanssa toimii hyvin pirteä kesäinen musiikki, mm. Meghan Trainor – No excuses tai Camila Cabello – Never be the same.

Leave a Reply

Your email address will not be published.