Loma ohi ja paluu arkeen

Kesäloma jäi taakse ja paluu arkeen on jälleen tapahtunut. Loma tuli otettua rennosti, pääsääntöisesti kotona hönöttäen, leffoja katsellen, mopolla pärräillen ja jonkin verran tuli myös kavereitakin nähtyä.

Ulkomailla ei tullut käytyä nykyisen koronaepidemiasta kärsivän maailmantilanteen vuoksi, mutta loppulomasta tuli lähdettyä käymään edes kotiseuduilla Itä-Suomessa sekä Kokkolassa missä molemmat siskoni asustelevat.

Unirytmi kerkesi jo muutaman viikon aikana kääntymään hyvin erilaiseksi kuin työssä käydessä – monena yönä unille kävi vasta kolmen maissa ja toisinaan vielä puoli kuudeltakin aamulla saattoi valvoa joten takaisin unirytmin kääntäminen työntekoon soveliaampaan tahtiin voi ottaa oman aikansa.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohden uutta alkanutta viikkoa jälleen uudella tarmolla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.