Ilkivaltaa skootteria kohtaan

Eilen olin poikkeuksellisesti työpaikalla käymässä paikan päällä. Keli oli kaunis, joten ajattelin lähteä paikan päälle skootterilla. Skootterin luo tullessa huomasin pian että asia jää ajatuksen asteelle, sillä avain ei mennyt virtalukkoon. Ihmettelin että mikä siinä on ja pian huomasin että lukkoa kohtaan oli tehty ilkivaltaa.

Lukon suojalevy tjsp. oli irrallaan skootterin jalkojen pidikkeen päällä ja varsinaiseen lukkoon oli tungettu jotakin tukoksi jonka takia avainta ei saanut menemään lukkoon.

Töihin tuli mentyä autolla, mutta töiden jälkeen takaisin palattua oli mukanani olleessa toisessa avainnipussa ohuempi avain jolla onnistuin kaivelemaan lukkopesää. Kaikeksi onneksi lukkopesään tungettu tukos lähti pois jonka jälkeen pikaisesti kävin sisältä hakemassa skootterin avaimet ja huomasin ilokseni että avain meni takaisin lukkoon normaalilla tavalla ja käynnistyskin onnistui tavalliseen tapaan.

Huoltoja kerkesin etukäteen jo päivän mittaan kysellä, mutta onneksi tämän takia ei joutunut monia satoja maksavaa huoltoa tekemään.

Tällaista meininkiä siis Vantaan Koivukylässä. Pitänee varmistaa vakuutusyhtiöstä että onhan skootterissani ilkivaltavakuutus, koska ei olisi mikään mahdottomuus että joku vajaamielinen vatipää koettaisi uudemmankin kerran samanlaista toimenpidettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.