Hyvää vuodenvaihetta!

Paluumatkalla Itä-Suomesta oli lunta

Lyhyesti joulukuusta

Kuukausi on vierähtänyt viimeiseen päiväänsä ja normaalia kalenterin sykliä noudattaen myös vuosi on saavuttanut päätöksensä. Blogin perinteitä kunnioittaen on hyvä tehdä lyhyt katsaus kuluneeseen kuukauteen ja ehkä hieman ohimennen vuoteenkin kokonaisuutena.

Joulukuu oli tavallinen kuukausi vailla sen suurempia ihmeitä, mitä nyt joulu osui tänäkin vuonna joulukuulle (yllättävää, eikö totta) ja sen myötä töistä tuli pidettyä muutama päivä vapaata. Joulun vietin Itä-Suomessa äidin luona joten mukavasti ja rennosti tuli joulu viettyä 🙂

Joulukuun puolelle osui myös kaverin pienimuotoiset tuparit ja tuli hänenkin asuntoa käytyä katsomassa.

Töitä tuli tehtyä yhä etänä kotoa käsin eikä vieläkään ole etätyön tekeminen aiheuttanut tympääntymistä tai sellaista tunnetta että pitäisi päästä ihmisten ilmoille. Onneksi itsestäni löytyy tarpeeksi introverttiä luonnetta jotta kotonakin tulee viihdyttyä. Toivon mukaan yhteiskunta pääsee kuitenkin pian palaamaan normaaliin rullaamiseensa jotta vähemmän introverttienkin olisi helpompaa olla elämässään.

Kuukauden aktiviteetteihin mahtui tavallisia rutiineita töiden lisäksi – musiikin soittamista, valokuvailua ja elokuvien katselua sekä sosiaalista elämää. Poikkeuksellisesti pitkästä aikaa joulukuun loppuvaiheilla aloin jälleen väsäilemään omia demobiisejä joten saapas nähdä josko sitä innostuisi taas pitkästä aikaa kappaleita tekemään.

Lyhyesti koko vuodesta

Kuusijärvellä ei ollut vielä joulukuun alussa lunta

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi. Yhteiskunnassa on ollut koronavirusepdemia ja sen myötä monen arki on muuttunut. Allekirjoittaneella suurin muutos on ollut ainoastaan siinä että olen ollut maaliskuusta asti etätöissä ja musiikkikeikat joita olisi mennyt muutoin katsomaan on jääneet pois vuoden alun jälkeen. Ehkäpä ensi vuonna taas pääsee keikkoja katselemaan ja valokuvailemaan!

Tänä vuonna on tullut paljon vietettyä aikaa seurakunnassa. Olen käynyt useasti sapattisin jumalanpalveluksissa ja rajoitusten aikana monesti olen kuitenkin edes nettistriimin katsonut, vaikkakin toki väliinkin niitä on jäänyt.

Vuosi 2020 on ollut hengellisen elämän kannalta hyvä vuosi ja olinpa mukana myös Nuorten Aikuisten Päivässä eli NAP 20 -tapahtumassa taustatiimissä (katso kuvia täältä ja täältä). Lisäksi kerkesin myös osallistumaan seurakunnassa paneelikeskusteluunkin joka oli myös itselleni uusi kokemus (katso täältä).

Kuluneena vuonna on tullut tutustuttua moniin uusiin ihmisiin joiden kanssa on tullut kohtalaisen paljon aikaa vietettyä, joten senkin suhteen vuosi on ollut hyvä.

Muita mukavia asioita vuonna 2020 oli myös skootterin hankinta (lue täältä). Sillä tuli rallateltua ennen lumien tuloa jo reilusti yli tuhannen kilometrin (taitaa olla jotain yli 1400 km) ja kun ilmat lämpenee pitää skootterilla lähteä taas rälläilemään pitkin maita ja mantuja.

Kokonaisuutena kaikista rajoituksista ja yhteiskunnassa olevista poikkeuksellisista oloista huolimatta vuosi 2020 oli ainakin itselleni hyvä vuosi. Etätyössä ollessa olen myös sairastellut merkittävästi vähemmän kuin tavallisesti sairastelen joten mikäpäs tässä ollessa!

Toivon mukaan lukijoillakin vuosi on ollut hyvä ja uusi alkava vuosi olisi vieläkin parempi, joten hyvää päättyvää vuotta! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.