Reissu Lappiin – Päivä 4

Iltamaisemaa Saariselältä

Neljäs reissupäivä on takana ja kello lähenee jo yhtätoista, mutta vielä pikaisesti voisi tänne kirjoitella päivän tapahtumista.

Aamu alkoi joskus puolen kahdeksan maissa, ehkä hieman aikaisemmin ja siirryin tavanomaisiin aamutoimiin. Aamutoimien jälkeen rupesin suoraan tekemään töitä koska nyt on kuitenkin itselläni normaali työviikko.

Lounastauolla kävimme hakemassa kauppakeskus Kuukkelista enolle tietokoneeseen hiiren jonka kaverini oli saanut järkättyä meille varatuksi 🙂 Samalla reissulla sitten kävin iltaa varten ostamassa kasvisnakkeja.

Työpäivä tuli tehtyä normaalisti tavallisen pituisena jonka jälkeen otin parin tunnin päiväunet. Olen talvella kotipuolessakin yleensä viikonlopun jälkeen ottanut monesti päiväunet kun unet tuppaavat jäämään lyhyeksi ja päiväunet on muutenkin varsin mukava asia 😀

Vegenakit paistumassa

Mökin pihassa on kota jossa sitten illalla paistoimme makkaraa ja vegenakkeja. Kodassa tulen äärellä istuskelun jälkeen kävin vielä kameran kanssa pyöriskelemässä lähialueella ottamassa kuvia illan hämärässä lumisista puista.

Mökille palattuani kävimme vielä saunassa, editoin tämän päivän reissuvideon ja kirjoittelin tämän blogipostauksen joten mukavan rempseästi päivä meni tänäänkin 🙂

EDIT: Lue lisää seuraavasta reissupäivästä täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.