Reissu Lappiin – Päivä 5

Iltakävelyllä

Viides reissupäivä on kääntynyt iltaan ja sauna on jälleen lämpeämässä joten on sopiva aika tehdä lyhyt blogipostaus päivän tapahtumista. Koska en ole varsinaisella lomareissulla vaan päivät teen normaalisti etätöitä ei päivän aktiviteetteihin toki kerkeä kovin paljoa arkea kummallisempaa mahtumaan.

Aamulla heräsin 07:30 ja kello 08:00 aloitin työn teon. Työpäivä venähti hieman pitkäksi ja töiden jälkeen otin jälleen puolentoista tunnin päiväunet. Päiväunien jälkeen tuli vain syötyä ja otettua rennosti nettiä selaillen kunnes sitten illalla suuntasimme kaupalle.

Kauppaan on matkaa 2,5 km suuntansa joten hyvä iltalenkki tuli käveltyä raikkaassa ulkoilmassa. Saariselällä oli lämmin päivä, ainoastaan -8 astetta oli kaupan pihassa olevan mittarin mukaan.

Vaihtelun vuoksi iltalenkillä tuli kuvia otettua pokkarilla (Fujifilm X100F) joka on mukavan pieni että mahtuu taskussa kulkemaan. Käsivaralla otettuihin kuviin tuli hieman epätarkkuutta mutta tuli edes jonkinlaisia kuvia muistoksi 🙂

Pian pääsee saunomaan ja sen jälkeen voisi jälleen Yle Areenasta etsiä jonkin elokuvan katsottavaksi. Täällä ollessa on kaksi elokuvaa Areenasta tullut illasta/yöstä katsottua joten arkirutiinien tapaan illat täälläkin ollessa kuluvat – toisaalta ei mikään ihme, sillä aamulla on tavallinen työpäivä. Etätyöt on kyllä erinomainen keksintö 🙂

EDIT: Lue lisää seuraavasta reissupäivästä täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.