Perjantaipullo: Theresianer Premium Pils

Italialaisen Theresianerin Theresianer Premium Pils on 5,0 % vahvuinen pilsneri. Katkeroita siitä löytyy 35.0 EBU ja kantavierrettä 11.8 °P. Olutta myydään tätä kirjoittaessa ainakin Alkoissa vakiovalikoiman tuotteena. Lisää tietoja löytää Alkon sivuilta (katso täältä).

Oluessa ensimmäisenä huomioni kiinnittyi mukavan näköiseen etikettiin. Oluen aukaistua erottaa tsekkiläistyylisen lagerin raikkauden joka tuoppiin kaadettuna pysyy miellyttävänä ja makeana esillä. Tuoppiin kaato vaatii hieman malttia sillä vaahtoavuus on runsasta.

Väri on kullankeltainen. Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen ja hivenen pistävä. Maku on sitruksinen ja siitä on löydettävissä hunajaista makua luomassa makeutta. Miellyttävän kepeä olut jota etenkin kesäisellä terassilla mieluusti nauttisi.

Musiikkina tämän kanssa menee kevyt musiikki, mm. George Michael – Faith tai Michael Jackson – Billie Jean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.