Kaupunkielämän iloja

Kaupunkielämä tarjoaa monenlaisia sellaisia etuja jotka tekevät kaupunkiasumisesta maalla asumista mukavampaa, ainakin yksin asuvan ihmisen näkökulmasta katsoen. Harmillista kyllä myös tämänkin kolikon kääntöpuolelle mahtuu asioita joista yksi on parkkeeraaminen.

Kuukauden alusta asuntoni parkkipaikalla muuttui pysäköinti siten, että vierasparkissa pitää olla aina vieraslupalappu normaalin parkkikiekon lisäksi. Tämän lisäksi autopaikan omistajilla on oltava auton ikkunassa lappu jolla osoitetaan että autonsa saa pysäköidä omalle parkkiruudulleen.

Aikaisemminkin autopaikan lunastaneiden osalta näin on ollut, mutta aluetta valvovan pysäköintifirman vaihtumisen jälkeen on täällä merkittävästi virkaintoisempia tarkistajia liikenteessä sillä autooni oli tullut kolmet sakot siitä että olin oman autoni ajanut omaan parkkiruutuuni, mutta olin unohtanut laittaa pysäköintiluvan ikkunaan näkyviin. Lupalappu on kyllä ollut autossa, mutta ei ole ollut tuulilasilla ja pikavoittoja on käyty jakamassa kolmeen kertaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.