Kokeilussa: Herkku Original Kahvi

Herkku Original on vaaleapaahtoinen kahvi jota myydään ainakin S-Ryhmän kaupoissa. Prisman sivujen mukaan tämä kahvi on sekoitettu Etelä-Amerikan Santos- ja Kolumbia-pavuista sekä Keski-Amerikan kahvilaaduista (katso täältä). Paahtoasteeltaan kahvi on ainoastaan 1/5.

Tavallisesti olen pitänyt enemmän tummista kahveista ja vahvemmasta paahdosta, mutta jostain syystä tämä kahvi onnistui yllättämään positiivisesti maullaan niin paljon että pariinkin otteeseen olen tätä jo kotiini kantanut. Maku on pehmeä ja tasapainoinen, helposti nautittava mutta ei kuitenkaan tunnu matalasta paahtoasteestaan huolimatta millään muotoa laimealta. Kitkeryyttä ei ole juuri nimeksikään mutta maussa on hieman kepeän rasvainen tuntuma.

Toimiva kahvi jota voin hyvin kuvitella vielä jatkossakin ostavani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.