Kesäloma!

Kuva eiliseltä

Tänään alkoi vihdoin neljän viikon mittainen kesäloma!

Perjantaina oli viimeinen työpäivä ennen lomaa josta osa päivästä meni työporukan piknikkiin, joten lomailun makuun pääsi heti alkumetreiltä. Piknikillä tuli istuttua varmaankin puoleen kahdeksaan Pasilassa jonka jälkeen suuntasin kotiin. Oli hyvä palata ihmisten aikaan kotiin sillä heti sapatinpäivänä oli häät joihin olin kutsuttu vieraaksi sekä valokuvaajaksi.

Lauantaina suuntasin hyvissä ajoin jo kohden Asikkalan kirkkoa missä häät järjestettiin. Sen verran hyvissä ajoin olin perilläkin että olin jo paikalla ennen kuin samassa paikassa järjestettävät aikaisemmatkaan häät olivat edes alkaneet. Onneksi parkkipaikalla jonkun itselleni tuntemattoman miehen kanssa jutellessa tuli puheeksi kumman puolen tuttavia hän on, morsiamen vai sulhasen. Hän oli morsiamen, johon totesin että ai Lauran? Hän oli että kenen? Taisin sanoa uudelleen, mutta hän oli jonkun Anna-Maijan tai vastaavan. Siinä vaiheessa koin ahaa-elämyksen että tässähän on vielä yhdet häät ennen niitä häitä joihin olin menossa 😀 Olisi ollut lievästi eeppisen kiusallinen tilanne pärähtää häihin ja havaita kirkossa että ei hyvää päivää enhän näistä tunnista kumpaakaan 😀

Sekaannus johtui varmasti itselläni myös siitä, että parkkipaikalla oli jo matkailuautoilla samoihin häihinkin tullut pariskunta joten automaattisesti oletin että nämä muutkin varmaan sitten tulevat samaan tapahtumaan. Onneksi en kerennyt pitkään siellä kameran kanssa pyöriytyä vaan kerkesin feidata paikalta pois odottelemaan oikeita häitä. Häät olivat kauniit ja mukavat ja myöhään yöllä olin kotona 🙂

Lomasuunnitelmia ei ole juuri lainkaan, ainoastaan muutama suunnitelma mutta muutoin on tarkoitus mennä ihan vain fiilispohjalta. Katsellaan mitä kesäloma tuo tullessaan!

Nautitaan kesästä kun vielä voidaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.