Ravintolat: Katu Burgers & More

Kasvispurilainen ranskalaisilla

Kesälomalla vieraillessani Joensuun suunnilla kävin kaupungilla kokeilemassa Katu Burgers & More -ravintolaa. Ravintola sijaitsee ainakin tätä kirjoittaessa osoitteessa Niskakatu 11, Joensuu. Nettisivut ravintolalle löytyy täältä.

Ravintolasta löytyi muutamaa erilaista purilasta kasvisversiona ja lisäksi tarjolla olisi ollut muitakin kasvissyöjille sopivia aterioita joten lähdin testaamaan Korean burgeria kasvisversiona.

Olin paikalla sillä hetkellä ainoa asiakas eikä ateriaa joutunut kauaa odottamaan. Ateria oli maultaan erinomainen. Purilaisen pihvissä oli mukavasti makua, koostumus oli miellyttävä ja monen ravintolan sämpylöistä erottuvat sämpylät olivat hyviä nekin. Ranskalaiset olivat tavallisen hyviä ranskalaisia, sellaisia että sopivat hyvin aterian seuralaiseksi. Chilidipissä oli tavallista enemmän potkua joka oli omaan makuuni hyvä. Toki se ei ole järin tulinen jos vähänkään on tottunut syömään tulisempia ruokia, mutta kuitenkin siinä oli hieman enemmän voimakkuutta kuin mitä normaalisti tulee vastaan.

Jälkiruoaksi valitsin tervajäätelön joka sopi hyvin palan painikkeeksi.

Kokonaisuutena Katu Burgers & More oli omaan makuuni hyvä ja käymisen arvoinen paikka. Sellainen että sitä voin suositella muillekin ja jonne mieluusti menen vielä toisenkin kerran mikäli Joensuun suunnilla taas liikun.

Hintataso on keskitasoinen. Hampurilainen jonka valitsin maksoi 13 euroa, ranskalaiset taisivat olla 4 euroa samoin kuin jäätelöannoskin ja limppari luultavasti oli 3 euroa. Kokonaisuutena hintaa tuli 24 euroa joten hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.