Kävin Liperin adventtikirkolla

Liperin Siikasalmen adventtikirkko tuli nähtyä ja koettua

Viime sapattina kävin kaverini kanssa katsomassa minkälainen on Liperissä Siikasalmella sijaitseva adventtikirkko. Seurakunnan tilat on ilmeisesti nyt poikkeuksellisesti jonkin aikaa koulun jumppasalissa joten tiloja joissa tilaisuudet normaalisti järjestetään emme nähneet, mutta kuitenkin pääsimme osallistumaan jumalanpalvelukseen normaaliin tapaan.

Täälläkin seurakunnassa oli ensin jumalanpalvelus kello 10-11 jonka jälkeen vasta pidettiin Raamatun tutkiskelu kello 11-12. Raamatun tutkiskelun aikana jakauduimme kolmeen ryhmään missä sitten kävimme Raamatun Sanoma -vihkon viikon aihetta. Kaikille kiinnostuneille tiedoksi että tuon vihkon sisällön voi lukea myös Sabbath School -nimisestä sovelluksesta ainakin iPhonella. Ohjelmassa on näppärästi vihkon sisällöt helposti luettavissa ja kaikki viitatut Raamatun kohdat saa helposti klikkaamalla auki. Nimestään huolimatta sitä kautta voi lukea tekstit myös suomeksi. Itse suosin yhä tosin paperiversiota.

Tilaisuus oli sangen normaali ja samankaltainen kuin muissakin adventtikirkoissa joissa olen käynyt (Joensuussa, Helsingissä Annankadulla, Mikkelissä sekä Nummelassa Sykkivän sydämen seurakunnassa). Ilahduttavana yllätyksenä tosin itselleni tuli kuinka paikalla oli useita itselleni tuttuja nuoria aikuisia joiden kanssa muutamia sanoja tuli vaihdettuakin tilaisuuden jälkeen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.