Kesäloma takana

Ilta-aurinko Vantaalla

Neljän viikon kesäloma jäi taakse ja tänään oli paluu takaisin työhön. Loma meni mukavasti ja rennosti, mutta kohtalaisen nopeasti.

Mitään kovin suuria ihmeitä kesälomalla ei ehtinyt tapahtua eikä missään kaukana tullut käytyä edes reissussa, mutta edes kotiseuduilla Itä-Suomessa tuli pyörähdettyä. Samalla reissulla kävin monen vuoden tauon jälkeen myös mökillä Lieksan takana.

Lisäksi lomalla tuli tehtyä kuvailureissu Fagervikiin (katso täältä) katsomaan sen kirkkoa ja toki muutenkin katsastamaan minkälainen paikka on kyseessä. Lomalla myös kävin Nurmijärvellä kaverini luona ja siellä tuli myös kuvailtua paikallista kirkkoa (katso täältä). Myöhemmin kun saan aikaiseksi laitan kuvia tänne blogiin myös Kontiolahden kirkosta Itä-Suomesta.

Lomalle mahtui yhdet häät joista jo viime kuukausikatsauksessa mainitsin joten maakuntamatkailua tuli tehtyä myös Asikkalan suunnalle.

Elokuvateatteri Nurmijärvellä

Suurin osa lomaa tuli kuitenkin oltua kotona Vantaalla. Uudellamaalla loma tuli vietettyä pääpiirteittäin arkisesti. Seurakuntalaisten ja muidenkin kavereiden kanssa tuli vietettyä aikaa, jonkin verran kerkesin myös pelaamaan Xboxilla ja katselemaan elokuvia joten rentoa hönöttämistäkin tuli tehtyä.

Loman aikana sain vihdoin laitettua myös firmalleni nettisivut toimintaan joten aivan pelkäksi lorvimiseksi ei sentään koko loma mennyt! Sivut löytää osoitteesta https://www.deepcontrastmedia.com/

Laitetaan tähän loppuun vielä sekalaisia kuvia kesäloman varrelta. Kuvat on otettu käyttäen Fujifilm X100F:ää. Osa kuvista on suoraan kameran JPG, osaan on vaihdettu väriprofiili jälkeenpäin Lightroom Classicissa.

Myllykoski Nurmijärvellä
Adventtikirkolla Lohjalla
Joensuu
Lieksan takana matkalla mökille
Paiholassa aamuyöllä
Jokin pörriäinen kukassa

Leave a Reply

Your email address will not be published.