Pidin ensimmäisen saarnani!

Viime sapattina pidin elämäni ensimmäisen saarnan. Saarna tuli pidettyä omalla kotiseuraukunnallani Seitsemännen päivän adventistien pitämässä Oikos-talon kotikirkossa Vantaalla (katso oikos.fi). Videon löytää Instagrammin puolelta heidän tililtään the.oikoshouse (katso täältä).

Saarna meni ihan asiallisesti eikä mitään isompia kämmyksiä tullut. Ainoastaan yhteen Raamatun kohtaan viitatessa tuli pieni moka kun en maininnut jaetta johon viittaan, mutta kyseessä siis on 2. Kor. 10:10.

Kokemus oli mielenkiintoinen ja etukäteen jännittäväkin. Normaalisti kirkolla on pääosin vain entuudestaan tuttuja eikä yleensä ole tupa täynnä väkeä, mutta tällä kertaa poikkeuksellisesti väkeä oli merkittävästi enemmän ja monia paikalla olleita en ollut koskaan aikaisemmin nähnytkään joten oli mielenkiintoinen tilanne pitää saarnaa monien tuntemattomienkin edessä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.