Kuukausikatsaus lokakuuhun

Lehdet on varisseet lähes jokaisesta puusta

Lokakuu vaipui unholaan ja marraskuu saapui seuraksemme joten on aika tehdä tuttuun tapaan myös kuukausikatsaus. Nimestään huolimatta loassa ei lokakuussakaan joutunut rämpimään ainakaan etelän suunnalla, mutta syksyisemmät kelit sateisine ja pilvisine säineen olivat useammin läsnsä kuin olisi ollut väliksi. Aurinkoisemmat kesäkelit ainakin itselleni toimii syksyn apaattisia kelejä paremmin.

Mitään kovin suuria ihmeitä lokakuussa ei tapahtunut, mutta vuosia vierähti jälleen lisää mittariin. Käytännössä elämä meni pääosin tavallisissa arkisissa uomissa uiskennellen koko kuukauden ajan, mutta muutamia tavallisesta arjesta poikkeamiakin tuli koettua. Kävin alkukuusta kaverin kanssa olut-tastingissä Belgessä (lue täältä) joka oli mukava kokemus. Samoin tavallisuudesta poikkeamaa oli Liesjärven kansallispuistossa kävelyretki seurakuntalaisten kanssa (lue täältä). Lisäksi kuun lopuilla tuli ajettua Itä-Suomeen käymään kaverin syntymäpäiväjuhlilla ja käymään äidin luona. Joensuun suunnalla tuli myös toista kertaa elämässä käytyä Joensuun adventtikirkolla jumalanpalveluksessa 🙂

Seurakunnassa tuli yhä käytyä aktiivisesti muutenkin lokakuussa. Pienryhmä on jatkanut toimintaansa ja kotikirkossa on tullut myöskin käytyä joten sen suhteen ei mitään uutta eikä ihmeellistä.

Kasvisampurilaisateriallakin tuli käytyä O’Learysissä Espoossa

Kotona arki meni elokuvia ja X-Filesejä katsellen, musiikkia kuunnellen ja toki myös itse soitellen. Hommasin kuun lopulla myös Zoom LiveTrak 12:n (lue täältä) joka on ollut mitä näppärimmän oloinen vekotin. Helppokäyttöinen mikseri jolla saa suoraan äänitettyä omille raidoilleen äänet on ainakin omassa käytössä ollut mukava lisä kotistudioon.

Kokonaisuutena elämä rullasi mukavan tasaiseseti ilman kovin suuria yllätyksiä. Tasaisen varmasti töitä tehden yhä etätyössä jatkaen. Etätyöt ei ole vielä puolentoista vuoden jälkeenkään alkanut tympimään joten ihan hyvä että vielä on etätyöskentely ollut mahdollista.

Vähitellen on aika suunnata katse kohden alkanutta marraskuuta, joten hyvää alkavaa kuukautta jokaiselle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.