Miesten viikonloppu Lohjalla

Lohjan mökillä on järvimaisemat

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä sillä seurakunnallamme oli miesten viikonloppu seurakunnan omistamalla Lohjan mökillä. Mökki on siis sama jossa olin talkoissa hieman yli vuosi sitten (lue täältä) joten oli mukava käydä myös tänäkin vuonna paikan päällä.

Menin perjantaina mökille muutaman kyytiläisen kanssa joskus ennen seitsemää ja osa väestä olikin jo valmiina paikalla ollut kuudesta lähtien. Ilta meni rennosti pääsääntöisesti vain porukan kanssa oleskellessa, ylistäen sekä saunoen. Suurin osa jäi mökille yöksi mutta itse ajoin vielä aamuyöstä takaisin kotiin unille pudottaen myös kyydissä olleen väen myös takaisin koteihinsa.

Sapatinpäivänä ajoin aamusta takaisin paikalle ja mökillä tuli vietettyä aikaa puoleen yöhön saakka. Aktiviteettinä oli ylistystä, Raamatuntutkiskelua, saarna ja sen innoittamana käytyä keskustelua sekä tietenkin myös ihan vain oleskelemista ja muiden kanssa rupattelemista. Monet menivät myös saunomaan mutta itse en toisena päivänä enää lähtenyt saunareissulle.

Oli oikein mukava ja rentouttava viikonloppu hyvässä seurassa, joten mikäpäs sen mukavampi tapaa päättää viikko 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.