Nuorten Aikuisten Päivät (NAP) 2021 takana

Robottikameroiden ohjausyksikkö

Viikonloppu kului kuin siivillä sillä Lahdessa oli Nuorten Aikuisten Päivät joissa olin itsekin mukana tuotantotiimissä. Nuorten Aikuisten Päivät eli tuttavallisemmin NAP on Adventtikirkon järjestämä nuorisotapahtuma josta löytyy lisää tietoa täältä.

Omiin tehtäviini kuului viime vuoden tavoin robottikameroiden ohjaaminen. Lisäksi tänä vuonna tuli tehtyä muutaman workshopin striimaus Zoomin kautta internetiin.

Pääsääntöisesti asiat toimivat hyvin, mutta YouTube-striimeissä oli välillä äänissä jotain outoja häiritseviä ääniä ollut sekä jossain lähetyksessä äänen ja kuvan kanssa epäsynkkaa, mutta minkäs teet, joku laite matkalla oli luultavasti lähettänyt väärää frameratea tai jotain muuta mikä oli sotkenut laitteiden tahdistuksia. Mene tiedä.

Samoin Zoomin kautta tehtävissä striimeissä oli haasteita, koska laitteet joilla oli äänet tarkoitettu ottaa eivät kuitenkaan toimineet kännykän kanssa johon niitä oli ajateltu joten kännykän omalla mikrofonilla sitten äänitykset Zoomiin joutui laittamaan menemään.

Yhdessä vaiheessa kävimme isolla porukalla ulkona kävelemässä Lahdessa hyppyrimäillä

Tänä vuonna tapahtuma oli onneksi ensisijaisesti livenä hoidettu ja paikalla olikin useita kymmeniä nuoria aikuisia. Tapahtumassa oli musiikkiesityksiä, näytelmiä, muutamia workshoppeja sekä tietenkin rentoa hengailua muiden kanssa. Mukavasti perjantain ja lauantain illat tuli päätettyä kodassa illan viettoon jonkinkokoisella porukalla yhdessä ylistäen ja rupatellen.

Lähdin reissuun jo perjantaina ja pidin lyhemmän työpäivän. Menin kaverin kyydillä Lahteen ja kävimme ensin hotellilta avaimet huoneeseen ja viskasimme kamppeet sinne. Lauantai meni tapahtumapaikalla aamusta yöhön asti ja sunnuntaina sitten illasta ajoimme takaisin pääkaupunkiseudulle. Tapahtuma loppui sunnuntaina jo varmaankin kahdelta mutta jäimme vielä roudaamaan tavaroita tapahtumapaikalta autoihin jne.

Kokonaisuutena viikonloppu oli onnistunut ja mukava. Oli mitä mukavinta päästä osallistumaan tällaiseen tapahtumaan ja saada olla itsekin tekemässä jotain seurakunnan ja Jumalan valtakunnan työn eteen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.