Perjantaipullo: Moosehead Lager

Kanadalaisen Mooseheadin panimon Moosehead Lager on 5,0 % vahvuinen lager. Sen IBU-arvo on 13. Lisää tietoa oluesta löytää Mooseheadin sivuilta (katso täältä).

Pullo on yksinkertaisuudessaan mukavan toimiva tyylillisesti. Oluen kaataminen tuoppiin on suhteellisen vaivatonta, sillä vaikka olut kuohuaa kauniisti se myös on tasaisesti ja varmasti etenevää. Tuoksu oluessa on perinteikkään lagerin viljainen. Väriltään olut on kullan keltainen ja ainakin omaan makuuni toimii hyvin.

Suutuntuma on keskitäyteläinen. Viljaisa maku yhdistettynä sopivan pehmeään ja maltillisen kitkerään humalaan antaa hyvän kokonaiskokemuksen. Maku on miellyttävä ja raikas ja kokonaisuutena se on tuttua toimivaa lageria jota voi helposti nauttia kerran jos toisenkin.

Musiikkina tämän kanssa kuuntele mielellään vanhaa rokkia kuten Billy Idol – Rebel Yell tai Generation X – Your Generation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.