Perjantaipullo: Acrobräu Mooser Liesl

Saksalaisen Acrobräu Gräfliches Brauhaus panimon Mooser Liesl on 5.3 % vahvuinen lager. Muita teknisiä tietoja en löytänyt ainakaan pikaisella googlaamisella. Olutta löytyi ainakin Vantaan Koivukylän Citymarketista.

Pullo on toimiva ja tyylijkäs. Oluen tuoksu on vähäinen ja viljaisa niin tuopissa kuin pullossakin. Vaahtoavuus on käytännössä katsoen lähes olematonta eikä kovin paljoa varovaisuutta joudu noudattamaan tuoppiin kaatamisen osalta. Väri on kultainen ja olemukseltaan kirkas.

Suutuntuma on keskitäyteläinen. Mausta löytää hivenen hunajaa raikkaan ja kepeän vehnäisen olemuksen seasta. Tasapainoinen kokonaisolemus eikä jälkimakukaan jätä kuin vähäisen makean kuivuuden kielelle.

Musiikkina tämän kanssa toimii hyvin popahtava rock/metal, mm. Icon For Hire – Make a Move tai Sumo Cyco – Sun Eater.

Leave a Reply

Your email address will not be published.