Kokeilussa: Segafredo Pausa

Meiralta tuleva Segafredo Pausa on tummaa paahtoa olevaa suodatinkahvia jonka paahtoaste on neljä. Pavut tulevat ainakin tätä kirjoittaessa Meiran sivujen mukaan Itä-Afrikasta sekä Väli- ja Etelä-Amerikasta. Kahvia myydään hyvin varustelluissa marketeissa.

Tuoksu on miellyttävä ja paahteinen. Maku on tarpeeksi tumma ja voimakas että siinä on hyvällä tapaa tunnelmaa ja sävyä, mutta samaan aikaan se pysyy helposti nautittavana, pehmeänä ja aavistuksen pyöreänä eikä kallistu lainkaan kitkerän puolelle. Myöskään jälkimaku ei jätä suuta kuivaksi.

Juon kahvini aina maidon kanssa ja ainakin maidon kanssa nautittuna tämä on miellyttävä makunautinto. Hyvä kahvi jonka voin ostaa toisenkin kerran.

Lisää tietoa kahvista löytää Meiran sivuilta (katso täältä).

Leave a Reply

Your email address will not be published.