Katsastus meni jälleen läpi! Jee!

Mini nostettuna yläilmoihin

On jälleen se aika vuodesta kun uskollinen rautaratsuni joutui käymään vuosittaisessa kuntotarkistuksessa todistamassa valtiolle että tämänkin vanhuksen kroppa yhä kestää tiellä kulkemista ilman että on vaaraksi kanssakulkijoille minkään ilmiselvän mekaanisen vaurion vuoksi.

Katsastus meni tänäkin vuonna kerralla läpi eikä isompia sanomisia löytynyt. Onneksi näin! Ainoastaan huomautus tuli toisen polttimon suuntauksesta joka voi olla hyvinkin edellisen valon vaihdon jäljiltä mennyt pieleen. Pitänee katsoa asia jotenkin kuntoon.

Katsastus tuntuu vielä näinäkin päivinä samalta kuin nuorena kun autoa vei katsastukseen – koskaan ei tiedä miten käy, eli lopputulos on täysin fifty-fifty meneekö se katsastuksesta läpi vaiko ei 😀

Nyt on jälleen vuosi aikaa rullailla ainakin katsastuksen suhteen joten tästä on hyvä jatkaa asfalttiteiden kulutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.