Kuukausikatsaus helmikuuhun

Helmikuu oli luminen

Kuukausi vaihtui ja toinen päivä uutta kuukautta on jo täällä joten on aika jälleen tehdä pikainen kuukausikatsaus taakse jääneeseen kuukauteen. Isossa kuvassa arvioituna omassa elämässäni mitään maata mullistavaa ja merkittävää ei tapahtunut, mutta pienempiä mutta mielenkiintoisia muutoksia kuitenkin kuukauteen mahtui.

Ikävä kyllä samaa mullistavuuden puutetta ei voi sanoa globaalista tilanteessa maailmalla, sillä Venäjän hyökkäys Ukrainaan voi olla merkittävä uhka koko maailmalle. Toivotaan ja rukoillaan kuitenkin että konflikti päättyisi pian eikä se laajenisi. Koska tämä on kuitenkin oman elämäni kuukausikatsaus en mene politiikkaan sen enempää ainakaan tässä postauksessa.

Kuun vaihdos meni Lapissa Saariselällä ollessa mökkeilemässä. Blogiinkin jonkin verran kirjoittelin ja laitoin kuvia ja niitä löytää blogin Matkat-sivun alta (katso täältä).

Kotiin palattua arki rullasi normaaliin tapaan, mutta hieman ennen puolta väliä kuukautta vaihdoin ensisijaisesti käyttämäni OnePlus 8T -puhelimen (lue täältä) vähemmän älykkääseen Nokia 3310 -puhelimeen (lue täältä). Muutamia viikkoja puhelin on ollut nyt käytössä ja olen tähän mennessä vielä ainakin ollut tyytyväinen tähän muutokseen. Kun olen käyttänyt puhelinta vähintään kuukauden tai luultavasti enemmänkin koetan saada tänne kirjoitettua syvempää arviota siitä millaista elämä on ollut kun ensisijaisena puhelimena ei ole ollut enää älypuhelin vai olenko ottanut takaisin älypuhelimen käyttöön ensisijaisena puhelimenani.

Hankin viime kuussa myös kannettavan CD-soittimen joka on ollut yhä edelleenkin pätevä käytössä (lue täältä). Musiikin kuunteluun soitin on ollut hyvä ja levyjä on tullut iltaisin kuunneltua kohtalaisen paljon 🙂

Helmikuussakin tuli vietettyä tavalliseen tapaan sosiaalista elämää. Keskiviikkona on ollut pienryhmä, perjantaisin on ollut Raamatun tutkiskelua ja sapatinpäivänä sitten normaaliin tapaan yleensä kotikirkko. Kuun viimeisenä sapattina kuitenkin tuli poikkeuksellisesti oltua Annankadun Adventtikirkolla sillä kotikirkkoja ei ollut vaan tapahtuma oli ainoastaan Annankadulla. Oli mukava pitkästä aikaa käydä sielläkin ja nähdä paljon ihmisiä joita ei tule normaalisti nähtyä itselleni läheisessä kotikirkossa käynnin vuoksi.

Kelit ovat olleet pääosin kauniita

Helmikuun puolella unirytmissä on tapahtunut selkeää paranemista. Olen lähes vuoden alusta saakka laittanut kellon soimaan aamulla kuudelta ja pääsääntöisesti silloin myös jäänyt jo jalkeille, mutta uni ei ole iltaisin meinannut tulla kuitenkaan tolkulliseen aikaan ja univajetta on kertynyt. Helmikuun puolella on tapahtunut silti selkeää parannusta asiaan ja uni on monesti alkanut tulemaan jo yhdeksän ja kymmenen välillä. Tämä on ollut suuri muutos parempaan!

Muita isompia ihmeitä elämään ei mahtunut. Tavallista arkea, sosiaalista elämää, elokuvien ja X-Filesin katselua, musiikin kuuntelua, pianon pimputtelua ja ihan vain oleskelemista. Kauniilla keleillä on tullut myös toisinaan käytyä kävelemässä ihan vain kävelemisen ilosta. Toivon mukaan kelit pian paranevat enemmänkin ja jäät lähtevät pois jalkakäytäviltä ja kävelemään tekee mieli lähteä useamminkin 🙂

Oikein mukavaa alkanutta kuukautta! Pidetään Ukrainan tilanne mielessä ja rukouksissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.