Kokeilussa: Cafe Barcelona

Pauligin kaupunkikahvit ovat omaan makuuni hyviä kahveja

Pauligin Café Barcelona on tummaa kahvia jonka paahtoaste on 4. Pauligin sivuilta en löytänyt tarkkaa kuvausta millaisista pavuista tämä on tehty, mutta mainintaa on että se sisältää mm. kolumbialaisia kahvipapuja ja lisänä myös intialainen robusta on antamassa tukevuutta.

Makuvivahteeksi on kerrottu suklainen, täyteläisyydeksi 4/5, hapokkuudeksi 2/5 ja aromikkuudeksi 4/5. Lisää tietoja löytää Pauligin sivuilta (katso täältä).

Pidän tästä kahvista. Siinä on mukavasti tummuutta ja paahteisuutta, se on sopivan pehmeä eikä se ole liian kitkerää. Jälkimaku on aavistuksen kuiva, mutta lasillinen vettä kupillisen kahvia kanssa toimii hyvin ainakin itselleni. Monesti muutenkin tykkään ottaa kahvin lisäksi vettä joten tämä ei ole siis poikkeuksellista tämän kahvin kanssa, mutta erityisesti tämän tai monien muiden tummaan paahteisuuteen hakeutuvan kahvin kanssa se sopiii paremmin kuin vaaleampien kahvien kanssa.

Parhaiten tämä kahvi pääsee oikeuksiinsa jos sitä ei montaa mukia kerrallaan kisko, mutta arkisempaankin kahvitteluunkin se kyllä ajaa hyvin asiansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.