Kotistudion lisäsäätämisiä

Räkkilaitteet siirtyivät makuu huoneeseen

Jo jonkin aikaa olen pitänyt kotistudion räkkilaitteita olohuoneen puolella, mutta käyttötarpeiden muuttuessa siirsin laitteiston pois pianon vierestä makuuhuoneeseen. Aikaisemmin räkin tilalla olen pitänyt vinyylisoitinta, CD-soitinta, DACia sekä hyllyä vinyylilevyille mutta nyt siirsin vinyylilevyjen hyllyn ja soittimen olohuoneen puolelle.

Olohuoneeseen äänityslaitteista jäi ainoastaan Zoom LiveTrak L-12 (lue täältä) joka toimii yhä pianon ja laulun miksaamiseen ja efektointiin sekä äänitykseen.

Makuuhuoneeseen musiikkiräkin siirron myötä laitoin Korg Microstation -kosketinsoittimen vihdoin kiinni siten että sillä voi soittaa suoraan syntikan omilla äänillä niin koneelle äänitellen kuin myös huvikseen soitellen ilman tietokonetta (eli äänet saa monitoroitua suoraan Genelecien kautta). Tämä on äkkiseltään vaikuttanut hyvälle sillä Korgin Microstationilla on yhä edelleen hyvät soundit joilla on mukavaa soitella muuten vain 🙂

Vinyylilevyt siirtyivät olohuoneeseen pianon viereen. Vinyylisoitin on TV-tasolla kuvan ulkopuolella.

Huoneiden järjestys ja huonekalut on pitkään jo pysynyt suhteellisen samanlaisena joten näinkin pieni muutos on tuntunut kuitenkin arjessa jo yllättävän isolta muutokselta sillä tuntuu että kumpikin huoneista muuttui parempaan ja aavistuksen tilavamman tuntuiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.