Kokeilussa: Cafe Reyjkavík

Pauligin Café Reyjkavík on keskitummaa (paahtoaste 3/5) kahvisekoitusta joka on paahdettu 100 % Arabica-pavuista. Sitä myydään niin papuina kuin myös valmiiksi jauhettuna pakettinakin. Lisää tietoa löytää Pauligin sivulta (katso täältä).

Keskiasteiset paahdot eivät yleensä ole itselleni parhaimpia valintoja kahveiksi kotiin eikä valitettavasti tämäkään kahvi tee poikkeusta. Oma mieltymykseni on enemmänkin hieman tummemmat paahdot ja kuten muissakin vaaleimmissa kahveissa myös tässä vaaleus tuntuu aavistuksen laimealta, aivan kuin jotakin olennaista kahvin olemuksesta puuttuisi.

Maku ja olemus on pehmeä eikä kitkeryyttä ole juuri nimeksikään joka on toki hyvä asia myös omaan makuuni. Maussa on hentoa makeutta.

Mikäli keskipaahtoiset kahvit yleensäkin iskee on luultavaa että myös tämä toimii hyvin. Oma makumieltymykseni on kuitenkin enemmän kahvin tummemmissa paahdoissa joten omaan vakiokahvivalikoimaan tämä ei päädy vaikka omassa tuotekategoriassaan asiansa ajava kahvi varmasti onkin oikeammalle kohdeyleisölle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.