Kahvia netistä

Maistelupaketissa tuli mukana No 2, No 3 ja No 4 sekä Fifty-sixty

Kollegoiden kanssa ennen palaverin alkua tuli rupatellessa niitä näitä puheeksi erilaiset kahvit ja niiden maut. Eräs kollega kertoi ostaneensa Helsingin Kahvipaahtimolta Ruanda-kahvia ja tätä kautta itselleni tuli mieleen vilkaista myös firman nettisivuja että minkäslainen sivusto on kyseessä (katso sivut täältä).

Sivustoa selaillessa bongasin suodatinkahvien maistelupaketin johon kuului kahvit No 2, No 3, No 4 sekä Fifty-Sixty. Pistin kahvien maistelupaketin tilaukseen ja lisäksi otin mukaan myös Sesonki Ruanda joka jo pari päivää tilauksen teon jälkeen näyttää loppuneen. Onneksi itse vielä kerkesin sen tilaukseeni mukaan saamaan!

Kahvit saa tilattua suoraan papuina, mutta sivustolla on myös mahdollista valita erilaisella jauhatuksella. Omat kahvini tilasin papuina sillä kotoa löytyy Wilfa Svart Aroman (lue täältä) jolla voin jauhaa kahvini sitä mukaa kun niitä haluan siemailla.

Fifty-Sixty oli vielä osana maistelupakettia, mutta lisäksi tilasin Sesonki Ruandaa

Tilaus oli nopea ja helppo kuten nykypäivän nettipalveluilta odottaakin eikä postinkaan kanssa kovin kauaa joutunut odottamaan kun tilaus oli jo noudettavissa läheisestä LIDL:stä pakettiautomaatista.

Ensimmäisenä kokeiluun meni Sesonki Ruanda jonka jauhoin kahvimyllyllä niin hienoksi kuin mitä myllylläni sai. Ruanda on paahtoasteeltaan vaalea ja makuprofiiliksi on kuvattu hedelmäinen ja yrttinen kahvi tumman suklaan vivahteilla. En osaa niin tarkasti sanoa erotanko sieltä mausta mitä kaikkea, mutta ilahduttavasti tämä kahvi maistuu hyvälle vaikka normaalisti olen useammin tummien kahvien ystävä. Mukavan lempeä maku ja suutuntuma joka tuoreena jauhatuksena toimii hienosti iltapäivän kahvihetkessä.

Mielenkiinnolla odotan millaisia muut tilauksen kahvit ovat, mutta ainakin niistä riittää hyväksi toviksi nautittavaa sillä 250 grammasta papuja vastaa ainakin Shopcoffee.co.uk:n sivuston mukaan 35 kupillista kahvia (katso täältä).

Leave a Reply

Your email address will not be published.