Paluu päiväksi Pasilaan

Kulkuoikeudet parkkihalliin ja muualle toimi yhä. Auto selkeästi kaipaisi pesua.

Tänään oli poikkeuksellinen päivä töiden osalta, sillä olin pitkästä aikaa suurimman osan päivästä paikan päällä Pasilassa. Olen viimeiset pari vuotta tehnyt lähes 100 % etätöitä ja ainoastaan yhden päivän kävin viime vuoden puolella paikan päällä joten tänään Pasilassa pyörähtäminen oli mielenkiintoista vaihtelua työarkeen.

Aamulla hississä parkkihallista työhuoneelle mennessä meni hetken aikaa arpoessa missä kerroksessa oma työhuone edes oli ja totta kai valitsin väärän kerroksen 😀 Selkeästi edellisestä käynnistä oli siis kerennyt menemään jo hyvä tovi kun oli jo oman työhuoneensa paikan unohtamaan 🙂 Myönnettäköön että paikan päällä työpäiviä tehdessä en omalla työhuoneella normaalistikaan kerennyt kuin aamuisin pyörähtämään jonka jälkeen olin päivät palavereissa ympäri taloa joten ehkä tämä myös osittain selittää oman työhuoneen sijainnin unohduksen.

Kasvisruokavalikoima oli monipuolinen

Toimistolla käydessä iso plussa on hyvät ruokapaikat. Ensimmäistä kertaa tuli myös testattua yhden paikan kasvisruokavalikoimaa joka oli varsin hyvä ja useampaa eri ruokaa oli tarjolla edulliseen hintaan.

Saa nähdä kuinka usein jatkossa tulee paikan päällä käytyä, mutta näillä näkymin etätyötä tulee jatkettua yhä edelleenkin täysiaikaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.